خانه » دانلود 96 » لازانیای خوشمزه

تبیلغات

لازانیای خوشمزه

لازانیای خوشمزه

در این مطلب از سایت جدید نیوز در مورد مطلب

لازانیای خوشمزه

lasagna - لازانیای خوشمزه

طرز تهیه لازانیا انواع گوناگونی دارد .
این نحوه پخت را بسیار دوست دارم .

مواد لازم لازانیا:

  • نوار لازانیا ۴۰۰ گرم
  • سوسیس ریز خرد شده ۲۰۰ گرم
  • ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
  • قارچ خلال شده ۵-۶ عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد کوچک
  • مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده روی هم ۱۰۰ گرم
  • پیاز ریز خرد شده یک عدد متوسط
  • گوجه فرنگی دو عدد میکس شده
  • اورگانو ، فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای به مقدار لازم
  • سس سفید مخصوص یک استکان

طرز تهیه لازانیا:

در این ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب میریزیم همراه با یک قاشق چایخوری نمک و مقداری روغن مایع میگذاریم بجوشد . بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و به دقت داخل آب در این حال جوش قرار دهید و بعد از ۸-۱۰ دقیقه آب کش کنید .

نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی آنها باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در این زمان پخت نشود .

در این ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :

پیاز ریز خرد شده، ۳-۵ دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده بعد از ۵ دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه اضافه کنید . بعد از واکنش رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( زیاد هم سرخ نشود بهتر است ) و در این آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای ریز خرد شده به مواد اضافه کنید . ۲-۳ دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد بیفزاید و خوب هم بزنید. در این این مرحله میتوانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید . وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .

کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا ) پیرکس را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در این آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا پچینید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا بچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!

در این آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در این آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .

سس سفید مخصوص لازانیا

مواد لازم بخاطر این مقدار :

آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری سر پر
کره ۲۵ گرم
نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم
شیر یک لیوان

طرز تهیه سس سفید مخصوص لازانیا:

ابتدا آرد را کمی تفت دهید بدون روغن و کره و قبل از اینکه رنگش شروع به تیره شدن کند ، کره را به آن بیفزائید و مدام هم بزنید تا کره نسوزد و به خورد آرد برود . وقتی کره آب شد و رنگ آرد کمی برگشت ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود .

در این این مرحله شیر را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مواد ته نگیرند .

تا زمانی مواد را روی حرارت نگه دارید که مایع شما تبدیل به یک سس غلیظ شود .

دلیل استفاده از سس در این پخت لازانیا : جلوگیری از خشک شدن لازانیا هنگام گریل شدن ؛ و همچنین به دلیل داشتن شیر مانع از پخش شدن مواد در این اثر حرارت میشود .

ظرف شما آماده قرار گرفتن داخل فر ( یا مایکرو فر ) است :
در این صورت استفاده از فر ، نیم ساعت قبل از استفاده فر را با حرارت ۲۲۰ درجه گرم کنید بعد ظرف را در این طبقه وسط به مدت نیم ساعت قرار دهید .

در این صورت استفاده از ماکروفر ، پایه بلند مخصوص گریل را وسط سینی گردان قرار دهید و ظرف را روی آن بگذارید ، بهتر است از برنامه پخت ترکیبی + گریل استفاده کنید . در این این صورت با قدرت ۴۵۰ و زمان ۲۰ دقیقه به نتیجه مطلوب میرسید .

نکته : اگر از دستور استفاده کردید یا از دستور فر، در این یک استکان کوچک تا نصف آب بریزید و زیر چهارپایه گریل بگذاید تا مانع از خشک شدن لازانیا شود .

اگر از دستور گریل خالی استفاده کردید ۳۰-۴۰ دقیقه زمان لازم است ( بسته به نوع مایکروفر ) در این این روش از ترفند استکان آب استفاده نکنید .

** منظور از ظرف نسبتا بزرگی : اندازه ظرف به حدی باشد که نوار های لازانیا به راحتی و بدون نیاز به شکستن در این آن جای بگیرند . تا نوار های سالم و بدون ترک خوردگی داشته باشید .

نکته :

سعی کنید مواد را یک دست خرد کنید تا هنگام برش زدن لازانیا به مشکل بر نخورید .

این روش ، روش اصلی و در این واقع طریقه پخت لازانیا است . شما میتوانید مواد اصلی را به دلخواه واکنش دهید . مثلا میتوانید به جای سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده ، از کدو و بادمجان و سویا بدون گوشت چرخ کرده استفاده کنید ( لازانیای سبزیجات ) یا هر چیز دیگری که میل داشتید …

راجع به سویا . بخاطر دست یافتن به طعم بهتر سویا ، پیشنهاد میکنم از دو ساعت قبل سویا را به جای آب معمولی در این شیر خیس کنید . این عمل هم باعث از بین رفتن بوی ( به نظر بعضی ها ) بد سویا میشود و هم طعم بهتری به سویا میدهد ؛ و قبل از استفاده سویا را در این آبکش بریزید و اجازه دهید کاملا خشک شود .


برگرفته:asemooni.com
گرداوری :جدید نیوز

لازانیای خوشمزه

برچسب ها : ,
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز